Previous Next
  • Apel de solidaritate

    Imi este foarte greu sa scriu aceste randuri dar criza economica ne-a atins si pe noi!Am plecat de la idea ca nu voi adauga niciodata reclame pe acest blog,ca-l voi pastra nepatat,ca va fi non-profit, dar pentru a nu-l inchide,acestea(reclamele)au fost singura solutie.Fac apel la spiritual civic al utilizatorilor sitului,sa ajute comunitatea printr-un click pe unul din link-urile sponsorizate. Multumesc!”

  • Ajuta Fun4Blog!

    Click aici

  • Bun venit !

    Pe FunBlog ne propunem sa discutam in special despre filme,actori,subiecte mondene si multe altele.Blogul vine structurat intr-o forma cat mai simpla si intuitiva ceea ce face navigarea sa devina o “placere”. Nu mai ramane de spus decat Motor and…action!

  • Apple Ipad

    Castigatorul concursului "Vedeta anului 2010" va primi un Ipad de 16GB “Castigatorul poti fi chiar tu.Pariaza chiar acum si poti castiga”

  • Mari actori

    FunBlog a initiat Campania”Cei mai mari actori ai tuturor timpurilor”.In urmatoarele saptamani vom prezenta viata dar si filmele acestora.La finalul campaniei, in urma unui sondaj vom alege “Cel mai mare actor”

  • Charlie Chaplin

    Charlie Chaplin este primul actor al campaniei “Cei mai mari actori ai tuturor timpurilor”.

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic


Aplicatie uimitore,te face fotomodel cat ai clipi!

Programatorii de la Institutul Informatic Max Planck din Germania au conceput o aplicaţie de editare video uimitoare, cu ajutorul căreia fizicul uman poate fi perfecţionat după bunul plac într-un timp foarte scurt şi fără să necesite cunoştinţe avansate.

Pe baza unor modele 3D scanate anterior şi salvate într-o bază de date, programul recunoaşte corpurile protagoniştilor şi aplică modificările cerute de utilizatori: înălţime, talie, greutate, musculatură etc.




Astfel, fetele îşi pot stabili formele ideale , să vadă cum le-ar sta cu câţiva centimetri în plus şi ceva kilograme în minus, cu o talie de viespe şi sâni mai proeminenţi. Bărbaţii au şi ei parte de setări specifice pentru a-şi defini cu uşurinţă o musculatură de gimnast.

Aplicaţia denumită Movie Reshape este în primul rând dedicată regizorilor care doresc ca actorii să arate mai bine !

Elimină în timp real obiectele nedorite din înregistrările video

Un program care poate elimina în timp real obiectele dintr-o înregistrare video. Tot ce ai de făcut este să încercuieşti obiectul pe care îl vrei dispărut din cadru.
Tehnica din spatele acestui efect este oarecum similară uneltelor "healing brush" şi "smudge" din Photoshop.
Software-ul realizat de o echipă de cercetători de la
Universitatea Tehnică Ilmenau din Germania va fi prezentat zilele acestea la simpozionul ISMAR (International Symposium on Mixed and Augmented Reality)
Sursa: Universitatea Ilmenau

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic


Premiera filmului "Machete" i-a încântat pe fanii filmelor de super-acţiune, dar şi pe admiratorii frumoasei Jessica Alba. Cu toţii au savurat scena în care actriţa apare complet dezbrăcată la duş, însă după ce şi-au clătit bine ochii au realizat că este vorba de o scenă generată pe calculator (CGI - Computer Generated Imagery).

Jessica Alba a filmat în lenjerie intimă, lenjerie pe care specialiştii în procesare digitală au înlăturat-o pentru montajul final. Deşi tehnologia a ajuns la un nivel înalt, se pare că mai sunt multe de făcut până să ne păcălească privirile.

Sperăm ca, pe viitor, CGI-urile să se rezume doar la caractere animate şi la realizarea decorurilor şi efectelor speciale.

Pe Jessica Alba o iertăm: chiar ea a afirmat într-un interviu din februarie că nu va apărea niciodată nud într-un film. Iată că s-a ţinut de cuvânt, cel puţin până acum.




Trailer

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic

iPhone 4, probabil cel mai cunoscut smartphone din lume, va putea fi cumpărat şi de la Vodafone, se arată într-un comunicat de presă făcut public joi de companie. Nu a fost anunţat şi un preţ pentru telefon, sau o dată de la care va fi disponibil. Cei care doresc mai multe informaţii pot accesa acest link.
Primul operator de telefonie care a adus în România cel mai nou smartphone Apple, a fost Orange. La acest operator, preţul unui iPhone 4 cu capacitatea de16 GB şi abonament Panteră, încheiat pentru doi ani, este de 349 euro.

iPhone 4 are funcţia FaceTime, care permite convorbiri video şi un nou ecran Retina Display. Telefonul dispune de o cameră foto de 5 megapixeli cu blitz LED, cameră video HD, procesor Apple A4, giroscop cu trei axe şi timp de vorbire cu până la 40% mai mare, toate într-un design nou din sticlă şi oţel inoxidabil. iPhone 4 vine însoţit de iOS4, cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil, care include peste 100 de noi caracteristici.




Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic

Azi cautam ceva pe net si am dat peste astea.Nu pot sa spun decat: foarte tare!



















Pixar Parody mi s-a parut ce-a mai tare







Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic


C
lipul spune multe....



Posted by FunBlog Categories: Etichete: ,

Image and video hosting by TinyPic




Dupa parerea mea Charlie Chaplin este printre cei mai importanti actori ai tuturor timpurilor.Campania pe care am initiat-o are un rol educativ,iar aceste informatii nu ar trebui sa lipseasca din "cerebelul" nici unui mare cinefil.Asa ca faceti-va curaj,trageti aer in piept,pune-ti telefonul pe silent ,incuiati-va in camera,aruncati-va pisica pe geam si incepeti sa cititi.

Chaplin s-a născut pe data de 16 aprilie 1889, în East Street, Walworth, Londra. Părinții lui erau animatori; tatăl său era vocalist și actor, iar mama lui era cântăreață și actriță. Aceștia au divorțat înainte ca Charles să împlinească trei ani. Acesta a învățat să cânte de la părinții lui. Recensământul din anul 1891 arată că mama sa, actrița Hannah Hill, trăia cu Charles și fratele său vitreg, Sydney pe Barlow Street, Walworth. Ca și copil, Charlie a locuit cu mama sa în numeroase locuri și adrese, printre care și 3 Pownall Terrace, Chester Street și 39 Methley Street. Bunica sa din partea mamei era jumătate țigancă, lucru de care era extrem de mândră[2], dar a fost descrisă și ca „Scheletul din dulapul familiei noastre”[3]. Tatăl lui Chaplin, Charles Chaplin Sr., era alcoolic și nu a prea avut contact cu fiul său, cu toate că acesta și fratele său vitreg au locuit cu tatăl lor și amanta lui la adresa 287 Kennington Road, unde în ziua de azi poate fi găsită o placă comemorativă. Cei doi frați vitregi au locuit acolo, în timp ce mama lor, care era bolnavă mental, a fost dusă la azilul Cane Hil

l din Culdson. Amanta tatălui lui Chaplin l-a trimis pe acesta la școala Kennington Road. Tatăl său a murit din cauza alcoolului când Charlie avea 12 ani, în anul 1901. Conform recensământului din acel an, Charlie locuia pe 94 Ferndale Road, Lambeth, împreună cu o organizație de artiști numită The Eight Lancashire Lads, condusă de John William Jackson (fiul unuia dintre fondatori).

Condiția laringelui a încheiat cariera muzicală a mamei lui Chaplin. Prima criză a lui Hannah a fost în anul 1894, în timpul unui spectacol de la teatrul The Canteen din Aldershot. Teatrul era frecventat de protestanți și soldați. Hannah a fo

st rănită de obiectele pe care publicul le-a aruncat spre ea. În spatele scenei, ea a plâns și s-a certat cu managerul ei. Între timp, Chaplin, care avea 5 ani, a urcat pe scenă și a cântat celebrul cântec „Jack Jones”.

După ce mama lui Chaplin (care avea numele de scenă Lilly Harley) a fost acceptată din nou la azilul Cane Hill, fiul ei a fost la casa de săraci din Lambeth, în sudul Londrei și a fost mutat după câteva săptămâni la școala pentru săraci Central London District, din Hanwell. Tinerii frați Chaplin au avut o relație strânsă pentru a supraviețui. Aceștia au urmat cariera muzicii încă din tinerețe și au dovedit un talent natural pe scenă. Primii ani de sărăcie disperată l-au influențat pe Chaplin când a creat multe din personajele sale.

Mama lui Chaplin a murit în anul 1928 în Hollywood, la șapte ani după ce a fost adusă în America de către copiii ei. Charlie și Sydney nu știau pe atunci că au un frate vitreg din partea mamei lor. Fratele său, Wheeler Dryden, a fost crescut separat de către tatăl său, dar apoi s-a reunit cu restul familiei și s-a dus să lucreze pentru Chaplin la studioul său din Hollywood.

Primul tur în Ameri

ca a lui Charlie Chaplin a fost cu grupul lui Fred Karno între anii 1910 și 1912. După cinci luni pe care le-a petrecut în Anglia, acesta s-a întors în Statele Unite pentru un al doilea tur, ajungând cu trupa Karno pe data de 2 octombrie 1912. În aceeași companie se afla și Arthur Stanley Jefferson, care va fi mai târziu cunoscut ca Stan Laurel. Aceștia au fost colegi de cameră într-o pensiune. Stan s-a întors în Anglia, dar Chaplin a rămas în SUA. În anul 1913, Chaplin a fost văzut cu trupa de către Mack Sennett, Mabel Normand, Minta Durfee și Fatty Arbuckle. Sennett l-a angajat în studioul lui, Keystone Studios, ca înlocuitor al lui Ford Sterling. După prima apariție în lumea filmului a lui Chaplin, în filmul „Making a living”, Sennett a simțit că a făcut o greșeală costisitoare. Mulți oameni susțin faptul că Normand l-a convins să îi ofere lui Chaplin a doua șansă.



Chaplin în anii 1910

Chaplin a fost transferat la Normand, care a scris și regizat multe din primele sale filme. Lui Chaplin nu i-a plăcut să fie regizat de o femeie, iar cei doi nu se puneau de acord de multe ori. Într-un final, cei doi a

u trecut peste difere

nțele dintre ei și au rămas prieteni chiar și după ce Chaplin a plecat de la Keystone.

Mark Sennett nu l-a adoptat pe Chaplin imediat, iar acesta credea că Sennett vrea să îl concedieze din cauză că nu s-a îțeles cu Normand. Cu toate acestea, filmele lui Chaplin au avut mare succes, iar acesta a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Keystone

Pionier în industria filmului

Primele filme ale lui dr Chaplin au fost făcute pentru studiourile Keystone ale lui Mark Sennett, unde și-a dezvoltat personajul Vagabondul și a învățat foarte repede arta de a face filme. Publicul l-a văzut pe Vagabond când Chaplin avea 24 de ani, în cel de-al doilea film al carierei sale, lansat pe data de 7 februarie 1914 „Kiad Auto Races at Venice” (Puștiul face

curse de mașini în Veneția)

Cu toate acestea, el a inventat costumul de vagabond pentru un film realizat cu câteva zile înainte, dar lansat mai târziu, pe data de 9 februarie 1914, „Mabel's strange Predicament” (Ciudata situație neplăcută a lui Mabel). Mark Sennett i-a cerut lui Chaplin să „preia un machiaj de comedie”, conform autobiografiei lui Chaplin.

„N-am avut idee ce machiaj să îmi fac. Nu mi-a plăcut cel de reporter (în „Making a Living”). Cu toate acestea, în drum spre dulap, m-am gândit să îmi pun niște pantaloni lăbăr

țați, pantofi mari, un baston și un melon. Am vrut ca totul să fie contadictoriu: pantalonii foarte largi, haina strâmtă, pălăria mică, iar pantofii mari. Nu eram decis dacă să arăt tânăr sau bătrân, dar mi-am amintit că Sennett se aștepta să fiu mai bătrân și am adăugat o mustață mică, pe motivul că mă va îmbătrâni puțin, fără să îmi ascundă expresia. Nu știam nimic de personaj. Dar când m-am îmbrăcat, hainele și machiajul m-a

u făcut să mă simt cine sunt de fapt. Am început să-l cunosc, iar când am urcat pe scenă era deja născut.”

Fatty Arbuckle a contribuit cu melonul socrului și proprii săi pantaloni (de dimensiuni generoase). Chester Conklin a contribuit cu un palton, iar Ford Sterling cu pantofii de mărime 14, care erau așa de mari, încât Charlie trebuia să îi poarte pe dos ca să nu îi cadă. Și-a conceput mustața din păr artificial care aparținea lui Mack Swain. Singurul lucru care îi aprținea lui Chaplin era bastonul său din bambus. Personajul Vagabondul s-a bucurat de o popularitate deosebită în audiențele de cinema.

La început, Chaplin folosea formula lui Sennett de a face comedii, bazând-se pe gesticulări și alte elemente fizice. Pantomima lui Chaplin era mai subtilă și mai adecvată pentru farsele romantice sau domestice, decât pentru urmăririle specifice celor de la Keysotne. Glumele vizuale, era

u totuși în stilul Keystone; vagabondul atacându-și dușmanii în mod agresiv cu șuturi și cărămizi. Amatorilor de film le-a plăcut acest nou personaj vesel, chiar dacă criticii l-au catalogat uneori drept vulgar. Chaplin a fost apoi lăsat să își redacteze și regizeze propriile filme. El a realizat 34 scurt-metraje în primul său an.

Principalul personaj al lui Chaplin a fost „Vagabondul” (cunoscut ca „Charlot” în Franța și țările francofone, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, România și Turcia, „Carlitos” în Brazilia și Argentina, și „Vagabond” în Germania). „Vagabondul” este un personaj fără adăpost cu maniere rafinate, haine și distincția unui gentleman. Acesta poartă o haină strâmtă, pantaloni și pantofi foarte mari și un melon; poartă un baston de bambus și o mustață caracteristică. Acest personaj a apărut în primul trailer al unui film, pentru a fi expus la un teatru de film din SUA. În anul 1915, Chaplin a semnat un contract mult mai favorabil cu studiourile Essanay, unde și-a îmbunătățit în continuare talentele artistice, adăugând noi nivele și adâncimi stilului Keystone. Majoritatea filmelor de la Essanay au fost mai ambițioase, având o lungime dublă față de cele de la Keystone. Chaplin și-a întemeiat propria companie, în care se regăseau Edna Purviance și comicii Leo White și Bud Jamison.

Odată cu grupurile numeroase de imigranți veniți în America, filmele mute au putut să treacă toate barierele dintre limbi și vorbeau cu toate nivelele Turnului Babel american, tocmai pentru că erau mute. Chaplin ieșea în evidență pentru că el însuși era emigrant din Londra. Vagabondul lui Chaplin a adoptat problemele oamenilor și a imigranților, lupta constantă de la fundul prăpastiei și supraviețuia adversităților fără să ajungă în vârf și astfel și-a păstrat audiența. Filmele lui Chaplin erau de asemenea foarte subversive. Micii funcționari cu ifose erau făcuți de imigranți să râdă la cei de care se temeau.

În anul 1916, Corporați Filmelor Mute i-a oferit lui Chaplin 670 de mii de dolari americani pentru a produce o duzină de filme de câte două role de peliculă. I-a fost dat aproape tot controlul artistic și a produs 12 filme într-o peroadă de 18 luni și este considerat unul dintre cele mai influente filme de comedie din istoria cinematografiei. Practic, toate comediile mute sunt clasice: Easy Street, One AM, The Pawnshop, și The Adventurer sunt probabil cele mai cunoscute. Edna Purviance a rămas interpreta rolului principal feminin, iar Chaplin i-a adăugat pe Eric Campbell, Henry Bergman și Albert Austin. Campbell a adus o infamie superbă, iar Bergman și Austin au rămas cu Chaplin zeci de ani. Chaplin a considerat perioada filmelor mute drept cea mai fericită din cariera sa, deși își făcea griji că filmele sale deveneau superficiale din cauza termenelor de finalizare pe care le impuneau contractele. Când Statele Unite au intrat în primul Război Mondial, Chaplin a devenit purtătorul de cuvânt al Liberty Bonds, împreună cu prietenii săi apropriați Douglas Fairbanks și Mary Pickford.

Majoritatea filmelor lui Chaplin sunt din perioada mută, Keystone sau Essanay. După ce Chaplin și-a asumat controlul asupra producțiilor sale în anul 1918 (și i-a lăsat pe exponanți și audiență să îi aștepte), întreprinzătorii au acoperit cererea de filme cu Charlie Chaplin aducând înapoi comediile sale mai vechi. Filmele au fost re-editate, li s-au pus titluri noi și au fost emise din nou, mai întâi pentru teatre, iar apoi pentru comercializare. Chiar și cei de la Essanay au fost vinovați pentru această practică readucând filme „noi” cu Charlie Chaplin din filme și clipuri vechi. Cele 12 comedii mute au fost readuse ca filme cu sunet în anul 1933, când producătorul Amadee J. Van Beuren a adăugat noi efecte sonore. În ultimii ani, au avut loc încercări de a definitiva scur-metrajele lui Chaplin de dinaintea anului 1918; toate cele 12 filme mute au fost restaurate de către arhivistul David Shepard și Blackhawk Films în anul 1975, iar în anul 2006 au fost lansate pe DVD chiar mai multe filme restaurate.

Tehnici de realizare a filmului

Chaplin nu a prea vorbit despre tehnicile lui de a face filme, susținând că asta ar fi ca și cum un magician și-ar dezvălui propriile iluzii. De fapt, până să înceapă să facă filme cu dialog (începând cu „Dictatorul”), Chaplin filma mereu înainte de finalizarea scenariului. Metoda pe care a dezvoltat-o, odată ce contractul său cu Essanay i-a permis să își scrie și regizeze propriile filme, a fost să înceapă de la o premisă vagă cum ar fi „Charlie intră la saună” sau „Charlie lucrează la un magazin de amanet”. Apoi, Chaplin și echipa sa dezvoltau ideea și aveau grijă de acțiune și glume. Odată ce ideile erau finalizate, se adăuga o structură narativă, din cauza căreia Charlie trebuia să refilmeze unele scene deoarece acestea nu corespundeau poveștii.Tehnicile unice ale lui Chaplin au devenit cunoscute abia după moartea sa, când filmele sale au fost examinate în anul 1983 de către documentarul britanic „Necunoscutul Chaplin”.

Acesta este unul din motivele din cauza cărora Chaplin își termina filmele într-un timp mai lung decât rivalii săi. Pe de altă parte, Chaplin era un regizor extrem de precis și le arăta actorilor săi exact cum vroia el ca aceștia să joace. Acesta era în stare să filmeze o scenă de foarte multe ori până aceasta ieșea așa cum își dorea el. Animatorul Chuck Jones, care locuia lângă studioul lui Chaplin când era copil, spunea că își amintește cum tatăl său îi zicea că l-a văzut pe Chaplin filmând aceeași scenă de aproape 100 de ori până când aceasta a ieșit cum și-a dorit el. Combinația dintre improvizările poveștilor și un perfecționism neînduplecat (care rezulta zile întregi de efort și metri de peliculă irosiți, toate la un preț uriaș) s-a dovedit a fi foarte costisitoare pentru Chaplin, care din cauza frustrării își certa actorii, îi punea să aștepte degeaba ore întregi sau, în cazuri extreme, închidea producția cu totul.

Ultimele lucrări

Ultimele două filme ale lui Chaplin au fost făcute în Londra: A King in New York(1957) în care a fost actor, regizor, producător și scenarist; și A Countess from Hong Kong(1967), pe care l-a scris și a fost regizor și producător. În cel din urmă joacă Sophia Loren și Marlon Brando, iar Chaplin și-a făcut ultima apariție în rolul unui stewart cu rău de mare. De asemenea, a compu muzica pentru ambele filme, cântecul din filmul A Countess from Hong Kong, „This is my song” ajungând pe locul 1 în Marea Britanie cu varianta cântată de Petula Clark. De asemenea, Chaplin a compilat filmul The Chaplin Revue din trei filme care le-a făcut la First National A Dog's Life(1918), Shoulder Arms(1918) și The Piligrim(1923) pentru care a compus muzica și a înregistrat o narațiune introductivă. Pe lângă regizarea acestor ultime filme, Chaplin a scris My Autobiography (autobiografia mea), între anii 1959 și 1963 și a fost publicată în anul 1964. În autobiografia sa pictorială My Life in Pictures, publicată în anul 1974, Chaplin indica faptul că a scris un scenariu pentru fiica lui, Victoria, intitulat The Freak, ea având rolul unui înger. Conform lui Chaplin, scenariul a fost completat, iar repetițiile pentru film au început (cartea include și o poză cu Victoria în costum), dar au fost întrerupte după căsătoria Victoriei. „Vreau să îl fac într-o zi” a scris Chaplin. Cu toate acestea, sănătatea lui a început să se deterioreze în anii 1970, ceea ce a distrus orice speranță ca filmul să fie produs.

Din anul 1969 până în 1976, Chaplin a scris melodii originale pentru filmele sale mute, iar apoi le-a relansat. A compus melodii pentru toate scurt-metrajele sale de la First National The Idle Class în 1971 (împerecheat cu The Kid pentru a fi relansat în 1972), A Day's Pleasure în 1973, Pay Day în 1972, Sunnyside în 1974, iar pentru lung-metrajele sale au fost The Circus și The Kid în 1969 și 1971. Chaplin a lucrat la melodiile sale împreună cu Eric James.

Ultima lucrare a lui Chaplin a fost o melodie pentru filmul său din anul 1923 „A Woman of Paris”, care a fost terminat în anul 1976. La acea vreme Chaplin era extrem de fragil, chiar și comunicarea fiind dificilă.


Moartea

Sănătatea robustă a lui Chaplin a început încet să se deterioreze spre sfârșitul anilor '60, după terminarea ultimului său film, „A Countess from Hong Kong” și mai rapid după ce a primit Premiul Academiei în anul 1972. În 1977 avea deja dificultăți în comunicare și se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile. Chaplin a decedat în somn în ziua de Crăciun în 1977.

Chaplin a fost înhumat în cimitirul Corsier-Sur-Vevey, Vaud, Elveția. Pe data de 1 martie 1978, cadavrul său a fost furat de un grup mic de mecanici elvețieni, cu scopul de a cere bani de răscumpărare de la familia lui Chaplin. Planul lor a eșuat. Aceștia au fost prinși , iar cadavrul a fost recuperat după 11 săptămâni lângă lacul Geneva. Corpul său a fost reînhumat sub 1,8 metri de beton pentru a preveni alte incidente.













Video

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic

Filmul spune povestea adevarata a contesei Bathory. Nascuta in 1560, aceasta se casatoreste la varsta de 14 ani cu un comandant de osti care va deveni ani de zile mai tarziu comandantul suprem al armatei ungare. In timpul indelungatelor absente ale sotului, contesa capata din ce in ce mai multa putere, ajutata si de confidenta ei, vrajitoarea Anna Darvulia. Temuta, dar si admirata de multi, se spune ca pana si regele trebuia sa se supuna dorintelor ei. Dupa moartea sotului, Elisabeta intalneste un tanar nobil de care se indragosteste. Obsedata de faptul ca nu mai este suficient de tanara pentru a si-l pastra aproape, contesa incepe sa se imbaieze in sangele tinerelor fecioare, convinsa ca acesta ii va da tinerete si frumusete vesnice.
Premiera in Romania:15.10.2010








Trailer

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic

Monica Cruz, sora cu trei ani mai tânără a starului din Vicky Cristina Barcelona, va fi dublura acesteia în al patrulea capitol al aventurilor piratereşti ale lui Jack Sparrow, scrie CinemaBlend.

Monica va apărea doar în scenele filmate de la distanţă, pentru a ascunde astfel sarcina de cinci luni a surorii sale, căsătorită cu actorul Javier Bardem. Prim-planurile vor reveni însă Penelopei, care va juca, în film, rolul unei femei pe nume Angelica.

Deşi nu este la fel de cunoscută ca sora ei, Monica are şi ea experienţă actoricească, debutând în 2002, în serialul spaniol Un Paso Adelante. Având deja la activ mai multe filme, deşi doar unul dintre ele este în limba engleză, sora lui Penelope are, deci, toate şansele de a o înlocui cu succes pe sora sa în filmul lui Rob Marshall.

Penelope şi Monica Cruz au mai lucrat împreună, de data acesta pentru fratele lor Eduardo, într-un videoclip incitant, în care cele două dublau personajele unui film pentru adulţi.

Vom putea încerca să le deosebim pe cele două surori Cruz începând din 20 mai 2011, când Pirates of Caribbean: On Stranger Tides va avea premiera în România.

sursa:Cinemagia

Imagini



Red

Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic




B
azată pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, RED (Retired Extremely Dangerous) / Greu de pensionat este o comedie explozivă, plină de acţiune şi suspans. Filmul prezintă povestea lui Frank (Bruce Willis), un fost spion de top, cu ceva probleme de adaptare la viaţa obişnuită de pensionar. Cum se pare că ştie prea multe, noua conducere CIA trimite un super asasin pe urmele lui, aşa că Frank apelează la membrii vechii sale echipe pentru a-şi salva viaţa.

Joe (Morgan Freeman), fostul său sef din CIA este acum rezident al unui azil de bătrâni. Victoria (Hellen Mirren), un personaj de elită din CIA, nu reuşeşte să aibă o viaţă normală şi e încă dornică de acţiune. Iar Marvin (John Malkovich), fost asasin guvernamental căruia i s-a administrat un drog zilnic timp de 11 ani, e un personaj cel puţin... excentric.

Pensionarii din echipa de şoc nu par a avea prea multe şanse, dar pentru că acum sunt ţintele principale ale CIA, sunt nevoiţi să îşi dezgroape toate talentele pentru a supravieţui. Şi cum cea mai bună apărare e atacul, ei pornesc într-o misiune incredibil de îndrăzneaţă.

După atâţia ani în care Bruce Willis a fost greu de ucis, acum ne demonstrează că e... GREU DE PENSIONAT. O comedie oferită de MediaPro Distribution. În cinematografe din 22 octombrie.
Sursa:(Cinemagia)

Nota: Pentru a descarca filmul Red intra pe FunBox,sectiunea Movie


Trailer


Posted by FunBlog Categories: Etichete:

Image and video hosting by TinyPic

Deşi încă nu se ştie ce rol va avea, Liev Schreiber a fost distribuit în Goon, o comedie despre hochei din distribuţia căreia mai fac parte Sean William Scott (Cop Out, Role Models) şi Alison Pill (Milk, Dan in Real Life), ce vor juca rolurile principale, conform The Wrap.

Povestea filmului îl urmăreşte pe Scott, în rolul unui bodyguard (o "gorilă") care se alătură unei mărunte echipe de hochei şi le oferă motivaţie în drumul spre glorie. Pe lângă actorii amintiţi mai sus, îi vei mai vedea şi pe starul din Ucenicul Vrăjitor, Jay Baruchel, şi pe Marc-Andre Grondin ("C.R.A.Z.Y."), care va juca rolul unei vedete canadiene de hochei.

Cartea lui Doug Smith şi Adam Frattasio, Goon: The True Story of an Unlikely Journey into Minor League Hockey, a servit drept sursă de inspiraţie pentru acest proiect, descris de Jay Baruchel într-un interviu la Comic-Con drept "cu adevărat dur, adevărat, care spune totul despre hochei fără a se folosi de vreunul dintre clişeele proaste ale filmelor cu subiect sportiv".

Michael Dowse (It's all gone Pete Tong) va regiza filmul, după un scenariu al lui Baruchel şi Evan Goldberg (Superbad).


Nota: Pentru a descarca filmul Salt intra pe FunBox ,sectiunea Movie



eXTReMe Tracker
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Sponsors